Tässä tämä nyt on

2.12.2010 - 21:56 / matkaaja.


Tänä iltana iski niin voimakas inspiraatio etten voinut antaa sen olla. Sen seurauksena syntyi kuvia jotka haluan jakaa, joten päätin aloittaa pitkään suunnittelemani blogin. Toivottavasti saan tulevaisuudessa tehtyä paljon kuvia tästä aiheesta josta on vaikea puhua ääneen ja jota on vaikea jakaa muiden kanssa, lapsettomuudesta nimittäin.

Niin, lapsettomuus on kokemuksellinen tila. Minä olen ollut neljä vuotta lapseton vaikka raskauden yrittämisen olen aloittanut vasta viime kuukausina. Minulle lapsettomuus on ollut sitä ettei valtavasta kaipuusta huolimatta ole voinut elämäntilanteen tai parisuhteen takia saada elämäänsä omaa lasta. Tuo kaipuu on voimakas, se repii ja raastaa kappaleiksi halusta pitää lähellään ikiomaa rakasta lastaan joka ei vielä ole edes saanut alkuaan.

Nyt olen viimein päässyt elämässäni siihen onnelliseen tilanteeseen että yritämme mieheni kanssa lasta. Onneani tosin nakertaa pelko epäonnistumisesta, pelko biologisesta lapsettomuudesta, pelko negatiivisista raskaustesteistä, pelko vuosia kestävästä yrittämisestä, pelko musertumisesta jokaisten alkavien kuukautisten alle. Mutta koska vanhemmuus vaatii suunnatonta rohkeutta, minä olen päättänyt kohdata pelkoni. Tämä blogi ja nämä kuvat olkoon apunani kaikkien näiden pelkojen kohtaamisessa ja nimeämisessä.

Kategoria: Testeistä.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus